Sretna Nova 2018:)

Sretna Nova 2018:)

Dragi moji,

 

vjerujem da se pripremate za ispraćaj stare godine i doček Nove. Sigurna sam da ćete uživati i blistati!

Prije samog kraja ove 2017. možda je mudro zastati i razmisliti kako smo je proživjeli, što nam je donijela, koje smo uspjehe ostvarili na životnim poljima i čemu su nas podučili navodni neuspjesi?

Zašto je to mudro? Stoga što si omugućujemo novi početak svake godine, odnosno prihvaćamo da smo mi kreatori svojih života i da je tijek i kvaliteta tog života u našim rukama. Stvarno, što god da nas muči i tišti možemo riješiti, to rješenje ne mora biti lagano i bezbolno i najčešće nije.  Nije lagano jer nam je važno, jer se vezujemo za bitne osobe, mjesta, stvari… Međutim, kada shvatimo što je za nas dobro i zdravo, u odnosima bilo koje vrste, tada možemo krenuti dalje sretniji i zdraviji.

Razlog našeg postojanja, Dea Flores, jest olakšati neke teške dane kada ste bolesni i tužni, a još više vam donijeti u život miris sreće, uspjeha i zadovoljstva.

Toplo se nadam da vam koristimo, da smo vam donijeli barem malo olakšanja i radosti u život.  Jako ste nam važni i želimo sa vama provesti još puno uspješnih godina!

Zato dragi naši želimo vam zdravlje, sreću, uspjeh i mir!!!

Sretna nam Nova 2018. g. !!!!

Komentari