Besplatna dostava
za narudžbe iznad €40
Uštedi 10%
na prvu narudžbu prijavom na newsletter
Save 10%
on your first order when you subscribe to newsletter
Uštedi 10%
na prvu narudžbu prijavom na newsletter

Kupnjom od minimalno 66,99 (504,95 kn) na našem web shopu imaš priliku postati članom Dea Flores obitelji. 

Nakon izvršene narudžbe na tvoj mail će stići pozivnica koja ti otvara svijet brojnih pogodnosti, savjetovanja, webinara tijekom cijele godine. 

Ako si u proteklih godinu dana napravila/napravio narudžbu veću od 500 kn ne brini u samo par klikova postaješ dio naše obitelji i izvrsnih pogodnosti. Ako slučajno nisi dobila mail s pogodnostima klikni na “Postani član Dea obitelji”, unesi svoj e-mail i u napomenu broj narudžbe ili računa i stvar je riješena.

1

Dea Flores family cijene – svim Dea Family članovima omogućen je popust od 15% na sve proizvode u web shopu tijekom cijele godine*.

*popusti se ne zbrajaju i ne odnose se na setove

2

Dea Flores tutorial – želiš saznati više o dobivanju sastavnice naših proizvoda i kako utječu na zdravlje? Na svom mailu ćeš redovito pronaći članke, upute za primjenu i savjete – potpuno besplatno!

3

Dea Flores individual – Privatni aromaterapeut? Zvuči dobro! Tvoj savjetnik je na raspolaganju za sve upite i pomoć oko korištenja Dea Flores aromaterapeutskih i kozmetičkih proizvoda.

4

Dea Flores „know how“ – preko 20 godina iskustva u aromaterapiji naši djelatnici će spremno podijeliti s Vama. Dinamični online webinari na aktualne teme iz aromaterapije nekoliko puta godišnje. Naglasak je stavljen na kvalitetu i očuvanje zdravlja putem 100% prirodnih proizvoda.