Besplatna dostava
za narudžbe iznad €40
Uštedi 10%
na prvu narudžbu prijavom na newsletter
Save 10%
on your first order when you subscribe to newsletter
Uštedi 10%
na prvu narudžbu prijavom na newsletter

Kvaliteta

Vodeći svjetski
standardi kvalitete

Dea Flores je sinonim za proizvode vrhunske kvalitete. Ulažemo velike napore kako bi uspostavili suradnju s dobavljačima koji svoje sirovine proizvode pod kontrolom vodećih svjetskih standarda kvalitete. Među njima su ISO 9001, GMP, organska proizvodnja, Halal, Vegan, Kosher, te brojna analize koje potvrđuju autentičnost biljaka te njihove aktivne komponente. Također i Dea Flores gotovi proizvodi su certificirani te proizvedeni prema najstrožim standardima prirodne i organske kozmetike.

NATRUE Organska kvaliteta

NaTrue je europski certifikat organske kozmetike osnovan u Brussels-u 2007. godine. Natrue okuplja istinske prijatelje prirodnog koji su posvećeni visokom standardu kvalitete i integritetu kada su prirodne sirovine u pitanju.

Što čini NaTrue znak jedinstvenim

  • Isključivo ne-GMO, 100% prirodni, derivirano prirodne i prirodi identične sirovine mogu biti dio Natrue certificiranih proizvoda
  • Voda se ne računa kao dio „prirodnog udjela“ kako bi se izbjeglo napuhavanje „prirodnosti“ proizvoda dodavanjem vode.
  • Rezultat je da NaTrue proizvodi zahtijevaju veći udio prirodnog nego proizvodi drugih standarda
  • Svi proizvodi prolaze rigorozan proces provjere dokumentacije i dokazivanja autentičnosti sirovina, te su tvrtke nositelji podvrgnute najavljenim i nenajavljenim revizijama kako bi se osigurala sukladnost standardu.

Više o Natrue standardu pročitajte na www.natrue.org

Halal

Halal znači zakonito ili dopušteno od strane onih koji slijede islamsku vjeru. Halal kozmetika ne smije sadržavati tvari dobivene od svinjskog mesa ili od životinja zaklanih na način koji muslimanska vjera ne podržava, trebaju biti bez etanola, opojnih sredstava, opasnih materija, bez podvrgavanja zračenju te bez GMO-a.

Za više informacija posjetite www.halal.hr

100% Čista eterična ulja

Dea Flores se iznimno ponosi vrhunskim eteričnim uljima provjerene aromaterapeutske kvalitete. Svi naši proizvodi su 100% čisti i prirodni bez da im je bilo što dodano ili oduzeto.

Garantiramo čistoću i prirodnost naših proizvoda sustavnom kontrolom fizičko-kemijskih svojstava metodom plinske kromatografije. Naše dobavljače biramo sukladno visokim zahtjevima kvalitete vodeći se načelom slijedivosti, čistoće i prirodnosti.

Dermatološki testirano

Dermatološki testirani Dea Flores proizvodi su posebno kreirani za osjetljivu kožu, te je njihova podnošljivost i tolerancija dokazana kliničkim testovima. Rezultati testova potvrđuju 0% iritacija na koži ispitanika te su time prikladni za osjetljivu kožu.

Košer

Košer proizvodi su oni koji su u skladu sa židovskim propisima, tj. Torom. Proizvodi koji su Košer u tom smislu napravljeni su prema pravilima čistoće i kvalitete sirovina. Košer proizvodi su bez alkohola, bez testiranja na životinjama, proizvedeni prema posebnim pravilima čistoće u skladu sa židovskom vjerom.