Besplatna dostava
za narudžbe iznad 300 kn
Uštedi 10%
na prvu narudžbu prijavom na newsletter
Save 10%
on your first order when you subscribe to newsletter
Uštedi 10%
na prvu narudžbu prijavom na newsletter

RICINUS

Ricinus communis oil

Hladno prešano ulje, 50 ml

Ulje ricinusa ima široku primjenu u kozmetici zbog svoje sposobnosti povlačenja vlage iz zraka i zadržavanja na koži, čime potiče njenu hidrataciju. Ulje je bogato masnim kiselinama pa na kožu djeluje umirujuće. Ricinusovo ulje se koristi u njezi kose, trepavica i obrva te potiče njihov rast. Također se, u kombinaciji s manje viskoznim uljima, koristi u preparatima za skidanje šminke.

Uzgoj: konvencionalni

Način dobivanja: hladno prešanje

Zemlja porijekla: Indija

INCI: Ricinus communis oil

Jamstvo kvalitete

22,88 kn

Podijelite
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Moglo bi vam se svidjeti

Najnovije recenzije