Dea Flores je brend koji je sinonim za kvalitetu i čistoću eteričnih ulja. Naša filozofija temelji se na razumijevanju da je neizmjerno bogatstvo prirode savršena osnova za očuvanje zdravlja i ljepote.

Vođeni smo jednostavnom težnjom da, pomoću našeg dvadesetogodišnjeg iskustva, podijelimo znanje o istinskoj moći eteričnih ulja i nevjerojatnim utjecajima koja imaju na terapijskoj razini. Obvezali smo se da ćemo uvijek slijediti načelo najviše, provjerene kvalitete. Za nas to znači da ćemo kupcima kontinuirano pružati 100% čista, prirodna eterična ulja, koja jedino u kompletnom i nepatvorenom obliku imaju istinsku aromaterapijsku vrijednost.

Klijentima pružamo kontinuiranu podršku, dijelimo naše znanje o primjeni eteričnih ulja kako bi na efikasan i siguran način otkrili sve prednosti aromaterapije. Ponosni smo što je preko 500 000 Dea Flores proizvoda dodirnulo živote tisuća ljudi, a neke iz temelja promijenilo. Istinski vjerujemo da aromaterapija može jednostavno postati sastavni dio života svakog pojedinca i pružiti prirodnu potporu vitalnosti, zdravlju i ljepoti.